Billedsekretærens Blog

21/9-16

Hej RNFoto medlemmer

Afleveringen til Papir1 2016 er afsluttet. Jeg modtog 186 billeder fordelt på 17 klubber - det er flot.

Generelt gik upload helt fint. Jeg har kun fået henvendelser fra 2 personer som ikke modtog mail med bekræftelse og label, selvom upload var OK.

I nogle kasser lå billeder som ikke var uploadet... prøv at undgå dette. Det er et større arbejde for mig at kontakte billedsekretæren og forsøge at få den digitale udgave af billedet. I værste fald må jeg affotografere papirbilledet og oprette fotografen i databasen.

Det er klubbens billedsekretærs/kontaktpersons opgave at sørge for, at det der sendes til mig er OK og ikke mangelfuldt.

Der var også genbrugsbilleder blandt de indsendte. Disse billeder har jeg diskvalificeret.

Prøv at etablere et system som hjælper jer med at holde styr på, hvad I tidligere har indsendt til RNFoto. Faktisk har RNFoto lempet reglerne for genbrug - se Konkurrenceregler.

Det er stadig tilladt at bruge nyere "skuffebilleder", blot de ikke har været brugt i RNFoto konkurrencer tidligere. Det er dog bestyrelsens holdning at RNFoto skal afspejle de strømninger der er i medlemsklubberne lige nu. Dette gøres bedst ved at bruge friske billeder, ikke gamle billeder.

Fortsat god sæson til jer alle og vi ses snart til dommeraftenen i Tåstrup.

Hilsen Mads

RNFoto billedsekretær

 

2/12-16

Til bedømmelsen af Papir1 havde vi Jan Møller Hansen som dommer. Det var en meget inspirerende oplevelse. Jan bliver skrevet på vores foredragsholder liste, for han har meget at fortælle.

Bedømmelsen blev desværre 1/2 time forsinket, da jeg havde glemt at medtage et kabel. Det må I undskylde.

D. 12/12-16 har vi bedømmelse på Digital. Her blev indleveret 262 billeder, og det er rigtig flot. Bedømmelsen foregår hos Fotoklubben Kronborg og svenske Cathy Björk fra Nordiska Fotoklubben er dommer. Det bliver spændende, og jeg håber mange vil møde op til dette event.

Hilsen Mads

RNFoto billedsekretær